Om Firesafe / Vekos

Fra 1.4.2021 er Firesafe / Vekos ett selskap, og bygger en felles organisasjon med enda bedre og bredere tilbud til kunder og markedet. Firesafe er totalleverandør innen brannsikring – les gjerne mer om hva vi kan her www.firesafe.no

Firesafe / VEKOS er markedsleder i Norge på høytrykk vanntåke og har siden etableringen 1990 levert slokkeanlegg til alle typer bygg, industri og maritimt. Firesafe / VEKOS jobber aktivt med veletablerte og markedsledende leverandører innen slokkeanlegg, det gjør at vi kan finne det beste slokkeanlegget til ditt formål. Vi fokuserer på brannslokkesystemer hvor innovative løsninger er i fokus og tilpasser hvert prosjekt til ønsket formål for å oppnå den beste branntekniske løsningen. Hos oss møter du service-innstilte ansatte som har lang erfaring innen slokkeanlegg. Firesafe / VEKOS innehar sentral godkjenning og er FG sertifisert foretak.

Firesafe har 800 medarbeidere i Norge, Sverige, Finland og Danmark og en omsetning på 1 MRD NOK. Med våre felles verdier profesjonell – kompetent – engasjert / jobber vi for et tryggere og mer brannsikkert samfunn.

Nytt organisasjonsnummer: 958 249 799
Fakturaadresse: Firesafe AS, postboks 6411 Etterstad, 0605 Oslo, faktura@firesafe.no

 

Kontakt oss:

Adresse: Raveien 140 B, 3242 Sandefjord 
Email: vekos@vekos.no
Telefon: +47 33 14 00 20

 

Kontaktinformasjon Firesafe:
Her finner du alle Firesafe lokasjoner: www.firesafe.no/kontakt

Våre partnere

Kontakt oss